Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RENOVACIÓ TAULA DE SO

Després de 23 anys, donarem la jubilació merescuda a la taula de so “de tota la vida” que ha de donar pas a una nova fornada de tecnologia i prestacions d’aquesta era digital en la que estem immersos. Hem crescut com a poble i al mateix temps hem apostat per la cultura i és per això que és necessària una actualització. Es prou sentida la frase al Vilosell… en aquest poble sempre feu coses... es innegable i moltes d'elles passen per una taula de so. En els darrers anys l’activitat ha anat creixent i ha estat necessària en gairebé una cinquantena d’actes en un mateix any, generant riquesa cultural i estalviant molts serveis externs. Per tant, calia fer una bona inversió en aquest relleu generacional perquè la cultura no ens falti mai al Vilosell.

DIVENDRES 29 OCTUBRE 2021

Després de 23 anys, donarem la jubilació merescuda a la taula de so “de tota la vida” que ha de donar pas a una nova fornada de tecnologia i prestacions d’aquesta era digital en la que estem immersos.

Hem crescut com a poble i al mateix temps hem apostat per la cultura i és per això que és necessària una actualització.

Es prou sentida la frase al Vilosell… en aquest poble sempre feu coses... es innegable i moltes d'elles passen per una taula de so. En els darrers anys l’activitat ha anat creixent i ha estat necessària en gairebé una cinquantena d’actes en un mateix any, generant riquesa cultural i estalviant molts serveis externs.

Per tant, calia fer una bona inversió en aquest relleu generacional perquè la cultura no ens falti mai al Vilosell.