Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

ÈXIT DE LA CURSA DE BICICLETES OPEN LLEIDA-BTT EL VILOSELL

ÈXIT DE LA CURSA DE BICICLETES OPEN LLEIDA-BTT EL VILOSELL

Dues setmanes després podem confirmar l’èxit del Open Lleida BTT – El Vilosell un any més! Agrair un cop més a tots i totes les que ho heu fet possible! La participació de totes les corredores i corredors, els voluntaris, públic, organitzadors, patrocinadors i col•laboradors. Gràcies infinites per posar el vostre gra de sorra! Els tarats i tarades del @c.c.elvilosell i @lavilosellenca comencem a engrassar pinyons per a la propera edició! Salut, pedals i muntanya!

EL VILOSELL DONA EL TRET DE SORTIDA DE L'OPEN BTT LLEIDA 2023

EL VILOSELL DONA EL TRET DE SORTIDA DE L'OPEN BTT LLEIDA 2023

La primera de les cinc curses programades durant l’any se celebrarà el dia 11 de març en categories Open i Kids Cup El diputat Jordi Verdú; l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué; el director de la cursa i membre del Club Ciclista del Vilosell, Jordi Rovira, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Víctor Saiz, han participat aquest dijous en la presentació de la primera cursa de l’Open BTT Lleida, que se celebrarà al Vilosell el dia 11 de març. Les curses s’iniciaran a les 9.00 hores i hi haurà tres tipus de circuits. Un de curt, de 900 metres, per als més joves, fins a la categoria d’alevins; un de mitjà, de 3 km, amb certa dificultat tècnica, per a les categories que arriben fins a la sub23, i a partir d’aquesta, el circuit de l’Open, de 4,5 km, amb zones tècniques de dificultat. Així, està previst que hi hagi competició des de prebenjamins fins a les categories màster. Jordi Verdú ha fet èmfasi en “la importància que es promocioni la Kids Cup, com a eina d’incentivació de la pràctica de l’esport entre els més joves. Crec que li dona molt valor a l’Open”. Al Vilosell s’espera una participació de més de 200 inscrits, entre la categoria Open i la Kids Cup. A més, la recaptació que es faci de la jornada anirà íntegrament destinada a l’ONG Bicicletes sense fronteres. Per la seva banda, Jordi Nogué ha volgut destacar la importància que té el Club Ciclista del Vilosell al poble, ja que en un municipi amb prop de 200 persones, 50 formen part del club. “Per a nosaltres és molt important i la feina que fan és extraordinària”. Víctor Saiz ha destacat que l’Open permet formar, competir i gaudir del turisme amb les cinc proves i els cinc emplaçaments escollits aquesta temporada, i ha felicitat els clubs per la seva implicació per tal que aquesta competició funcioni bé i estigui consolidada al calendari. Ha recordat que, per normativa de la Federació Catalana, no es poden programar més de cinc proves “per no sobrecarregar el calendari”. Es tracta de la primera cursa de l’Open Lleida BTT que es compon de 5 proves puntuables. Aquestes són:  11/03: El Vilosell  24/04: Tartareu  02/09: Serra d’Almenara  16/09: Tremp  30/09: Monestir de les Avellanes La previsió és que, a la finalització de l’Open, l’hagin disputat més de 1.200 participants. La mitjana de participació en l’anterior edició va ser de 220 participants per prova.

AJUT PLA ECONÒMIC PER A ENS LOCALS EN L'ÀMBIT DE LA CULTURA DE L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS-DIPUTACIÓ DE LLEIDA (ACTUACIONS REALITZADES DURANT ANY 2022)

AJUT PLA ECONÒMIC PER A ENS LOCALS EN L'ÀMBIT DE LA CULTURA DE L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS-DIPUTACIÓ DE LLEIDA (ACTUACIONS REALITZADES DURANT ANY 2022)

AJUT PLA ECONÒMIC PER A ENS LOCALS EN L'ÀMBIT DE LA CULTURA DE L'INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS-DIPUTACIÓ DE LLEIDA (ACTUACIONS REALITZADES DURANT ANY 2022) L'Ajuntament informa que les actuacions: * Concerts festivitat agost 2022 * Espectacle de foc-pirotècnic realitzat 19 d'agost 2022* Han estat finançades amb l'ajut de Diputació i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

LA SOCIETAT DE CAÇADORS LA TOSSA DEL VILOSELL RECAPTA 1.300 EUROS A FAVOR  ASSOCIACIÓ DE NENS I NENES AMB CÀNCER INFANTIL

LA SOCIETAT DE CAÇADORS LA TOSSA DEL VILOSELL RECAPTA 1.300 EUROS A FAVOR ASSOCIACIÓ DE NENS I NENES AMB CÀNCER INFANTIL

El passat 13 de novembre, la societat de caçadors La Tossa del Vilosell, juntament amb la Federació Territorial de Caça de Lleida, van organitzar una cacera en benefici de la lluita contra el càncer infantil, on es va recaptar la quantitat de 1.300 euros. Diners que han estat donats a l'associació Afanoc, associació que acompanya a nens i nenes amb càncer infantil.

AJUT  FINANCER DE LA UNIÓ EUROPEA I EL DEPARTAMENT D’ ACCIO CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

AJUT FINANCER DE LA UNIÓ EUROPEA I EL DEPARTAMENT D’ ACCIO CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

L’ Ajuntament del Vilosell es beneficiari d’ un ajut de 5.198,98 euros pels treballs d’ arranjament de les infraestructures en la prevenció d’ incendis forestals als següents camins : Camí de Vilanova de Prades, Camí de Comabarres i Camí del riu Set. L’ Ajuntament del Vilosell ha rebut un ajut financer dela unió europea i del departament d’ acció climàtica, alimentació i agenda rural, dins de l’ annex 5 de la resolució d’ infraestructures per a la prevenció d’ incendis dels ens locals dels ajuts a la gestió forestal sostenible 2021 a l’ empara de la resolució ACC/1765/2021, pels treballs d’ arranjament de les infraestructures en la prevenció d’ incendis forestals al camí de Vilanova de Prades, camí de Comabarres i Camí del riu Set, per import de 5.198,98 euros.