Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

AJUT  FINANCER DE LA UNIÓ EUROPEA I EL DEPARTAMENT D’ ACCIO CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

AJUT FINANCER DE LA UNIÓ EUROPEA I EL DEPARTAMENT D’ ACCIO CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

L’ Ajuntament del Vilosell es beneficiari d’ un ajut de 5.198,98 euros pels treballs d’ arranjament de les infraestructures en la prevenció d’ incendis forestals als següents camins : Camí de Vilanova de Prades, Camí de Comabarres i Camí del riu Set. L’ Ajuntament del Vilosell ha rebut un ajut financer dela unió europea i del departament d’ acció climàtica, alimentació i agenda rural, dins de l’ annex 5 de la resolució d’ infraestructures per a la prevenció d’ incendis dels ens locals dels ajuts a la gestió forestal sostenible 2021 a l’ empara de la resolució ACC/1765/2021, pels treballs d’ arranjament de les infraestructures en la prevenció d’ incendis forestals al camí de Vilanova de Prades, camí de Comabarres i Camí del riu Set, per import de 5.198,98 euros.

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA A L´ELABORACIÓ DE L´ORDENANÇA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT DAVANT L' EMISSIÓ DE SOROLLS I VIBRACIONS DEL AJUNTAMENT DEL VILOSELL.

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA A L´ELABORACIÓ DE L´ORDENANÇA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT DAVANT L' EMISSIÓ DE SOROLLS I VIBRACIONS DEL AJUNTAMENT DEL VILOSELL.

L´Ajuntament del Vilosell habilita una consulta prèvia a través de la seu electrònica o del registre presencial a les oficines de l’ ajuntament (plaça ajuntament 3 ) per tal de crear un espai d'interlocució entre la ciutadania i l'administració, aquest espai deconsulta s’habilita prèviament a l’elaboració de l’ordenança, amb la finalitat de recavar,durant el termini de 15 dies hàbils, l’opinió de la ciutadania i de les organitzacions afectades per la norma.