Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RECULL DE POEMES, DITES O NARRACIONS BREUS que parlin del VILOSELL i els seus entorns

Des del Centre d’Estudis Locals, amb la col•laboració de l’Ajuntament, s’ obre un període de recollida de poemes, dites, frases o narracions breus que parlin del poble, els seus entorns i la seva gent. Convidem a col•laborar en aquesta recollida, a totes aquelles persones qui n’estiguin interessades a participar hi. Els texts o poemes poden ser ja existents, o de nova creació. S’estableix fins el mes d’abril per poder lliurar aquests escrits a la Secretaria de l’Ajuntament. (ajuntament@vilosell.cat) Assumpte: Recital Poètic 2024 En funció de la “collita poètica-literària” que es realitzi, es voluntat dels organitzadors la realització d’ un Recital Poètic-Musical de cara a l’estiu, per donar a conèixer i gaudir en comú, amb la recitació dels textos lliurats.

DILLUNS 04 MARÇ 2024

Des del Centre d’Estudis Locals, amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ obre un període de recollida de poemes, dites, frases o narracions breus que  parlin del poble, els seus entorns  i la seva gent.

Convidem a col·laborar en aquesta recollida, a totes aquelles persones qui n’estiguin interessades a participar hi. Els texts o poemes poden ser ja existents, o de nova creació.

S’estableix fins el mes d’abril per poder lliurar aquests escrits a la Secretaria de l’Ajuntament. (ajuntament@vilosell.cat) Assumpte: Recital Poètic 2024

En funció de la “collita poètica-literària” que es realitzi, es voluntat dels organitzadors la realització d’ un Recital Poètic-Musical de cara a l’estiu, per donar a conèixer i gaudir en comú, amb la recitació dels textos lliurats.