Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRIMERA EDICIÓ CURSA OPEN LLEIDA BTT-EL VILOSELL

PRIMERA EDICIÓ CURSA OPEN LLEIDA BTT-EL VILOSELL

DILLUNS 25 ABRIL 2022

El 26 de març, va tenir lloc a El Vilosell, la primera edició cursa open lleida  BTT.

El  número d'inscrits va superar les expectatives inicials, sobretot tenint en compte els següents factors:

1. Era la primera edició i la gent no coneixia la prova.

2. Les inscripcions no eren massa esperançadores uns dies abans del tancament.

3. Unes previsions meteorològiques desastroses que malauradament es van acabar complint.

Total d'inscrits: 173 participants: la categoria Kids va tenir un total de 83 inscrits, i la categoria Open va tenir un total de 90 inscrits.

A  nivell competitiu les curses es van poder dur a terme amb força normalitat(malgrat la pluja i la mala climatologia).En tot moment es va valorar la seguretat dels participants per davant de tot.A mesura que el dia va anar avançant  es van veure obligats a redefinir algunes zones de pas per seguretat i a l'última sortida es va pactar entre organització i corredors una reducció del número de voltes al circuit.

La valoració dels participants va ser molt positiva, on podem destacar:

- El disseny del circuit  - L'organització i desenvolupament de l'esdeveniment  - La presa de decisions importants respecte a les circumstàncies que anaven apareixent.

Al capdavant de l'organització de l'esdeveniment hi havia alguns membres del Club Ciclista El Vilosell que des de fa dies s'havien bolcat amb cos i ànima perquè aquesta cursa fos una realitat.Hores de dedicació altruista de moltes persones que sempre han cregut en aquest projecte.

El dia de la cursa va haver-hi una mobilització de 40 persones voluntàries cobrint totes les necessitats de l'esdeveniment.

L'esdeveniment , a part de la competició esportiva, va tenir un marcat caràcter solidari, ja que la recaptació íntegra dels beneficis del bar i dels sortejos solidaris ( a patir de productes proporcionats per alguns col·laboradors) van ser destinats a la ONG Bicicletas Sin Fronteras.

La seva pàgina web és: https://www.bicicletassinfronteras.org/

Per seguir aquest esdeveniment, podeu seguir el pefil a instagram (La Vilosellenca).

Galeria d'imatges