Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PARTICIPACIÓ CALENDARI EL VILOSELL 2024

L'any 2023 s'acaba i és moment de preparar el calendari del 2024 del Vilosell, per això us demanem la vostra participació per tal de poder-lo fer amb tothom que hi vulgui participar. El que volem és que ens envieu dues imatges i les exposarem a l'Ermita de Sant Sebastià numerades i les 14 més votades popularment es publicaran el calendari amb el nom de qui l'ha fet. Les bases per presentar les fotografies són: - Enviar màxim dues fotografies per participant el correu de l'ajuntament: ajuntament@vilosell.cat com a assumpte posar Calendari 2024 i dir qui les envia. - S'ha de poder identificar al poble, siguin racons, paisatges o postes de sol. - Les fotografies han de ser preferentment en horitzontal i mínim 2 o 3 megapíxels. - Termini per enviar les imatges 11 de desembre del 2023. Totes les imatges rebudes quedaran guardades a l'arxiu de l'Ajuntament del Vilosell. Les dades personals facilitades es destinaran únicament a la finalitat d'aquesta participació i seran tractades segons la normativa vigent. Esperem la màxima col•laboració Moltes gràcies

DIVENDRES 10 NOVEMBRE 2023

L'any 2023 s'acaba i és moment de preparar el calendari del 2024 del Vilosell, per això us demanem la vostra participació per tal de poder-lo fer amb tothom que hi vulgui participar.

El que volem és que ens envieu dues imatges i les exposarem a l'Ermita de Sant Sebastià numerades i les 14 més votades popularment es publicaran el calendari amb el nom de qui l'ha fet.

Les bases per presentar les fotografies són:


- Enviar màxim dues fotografies per participant el correu de l'ajuntament: ajuntament@vilosell.cat com a assumpte posar Calendari 2024 i dir qui les envia.


- S'ha de poder identificar al poble, siguin racons, paisatges o postes de sol.


- Les fotografies han de ser preferentment en horitzontal i mínim 2 o 3 megapíxels.


- Termini per enviar les imatges 11 de desembre del 2023.

Totes les imatges rebudes quedaran guardades a l'arxiu de l'Ajuntament del Vilosell.

Les dades personals facilitades es destinaran únicament a la finalitat d'aquesta participació i seran tractades segons la normativa vigent.

Esperem la màxima col·laboració

Moltes gràcies