Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MASSIFICACIÓ DE MOLINS (AEROGENERADORS) QUE ES VOLEN IMPLANTAR AL NOSTRE TERME

Ajuntament del Vilosell informa: Davant la massificació de molins (aerogeneradors) que es volen implantar al nostre terme,segons la documentació dels nous projectes de parcs eòlics presentats,us informem que l'Ajuntament del Vilosell,juntament amb l'associació Set de Tosca i la Coordinadora Les Garrigues per una eòlica i solar sostenibles ,han presentat una sèrie d'al.legacions per frenar aquesta massificació. També us informem que un cop es normalitzi la situació que estem vivint a causa del Covid,l'Ajuntament farà una reunió informativa per resoldre dubtes. Us anirem informant.

DIMECRES 03 FEBRER 2021

Ajuntament del Vilosell informa:
Davant la massificació de molins (aerogeneradors) que es volen implantar al nostre terme,segons la documentació dels nous projectes de parcs eòlics presentats,us informem que l'Ajuntament del Vilosell,juntament amb l'associació Set de Tosca i la Coordinadora Les Garrigues per una eòlica i solar sostenibles ,han presentat una sèrie d'al.legacions per frenar aquesta massificació.
També us informem que un cop es normalitzi la situació que estem vivint a causa del Covid,l'Ajuntament farà una reunió informativa per resoldre dubtes.
Us anirem informant.