Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL VILOSELL DONA EL TRET DE SORTIDA DE L'OPEN BTT LLEIDA 2023

La primera de les cinc curses programades durant l’any se celebrarà el dia 11 de març en categories Open i Kids Cup El diputat Jordi Verdú; l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué; el director de la cursa i membre del Club Ciclista del Vilosell, Jordi Rovira, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Víctor Saiz, han participat aquest dijous en la presentació de la primera cursa de l’Open BTT Lleida, que se celebrarà al Vilosell el dia 11 de març. Les curses s’iniciaran a les 9.00 hores i hi haurà tres tipus de circuits. Un de curt, de 900 metres, per als més joves, fins a la categoria d’alevins; un de mitjà, de 3 km, amb certa dificultat tècnica, per a les categories que arriben fins a la sub23, i a partir d’aquesta, el circuit de l’Open, de 4,5 km, amb zones tècniques de dificultat. Així, està previst que hi hagi competició des de prebenjamins fins a les categories màster. Jordi Verdú ha fet èmfasi en “la importància que es promocioni la Kids Cup, com a eina d’incentivació de la pràctica de l’esport entre els més joves. Crec que li dona molt valor a l’Open”. Al Vilosell s’espera una participació de més de 200 inscrits, entre la categoria Open i la Kids Cup. A més, la recaptació que es faci de la jornada anirà íntegrament destinada a l’ONG Bicicletes sense fronteres. Per la seva banda, Jordi Nogué ha volgut destacar la importància que té el Club Ciclista del Vilosell al poble, ja que en un municipi amb prop de 200 persones, 50 formen part del club. “Per a nosaltres és molt important i la feina que fan és extraordinària”. Víctor Saiz ha destacat que l’Open permet formar, competir i gaudir del turisme amb les cinc proves i els cinc emplaçaments escollits aquesta temporada, i ha felicitat els clubs per la seva implicació per tal que aquesta competició funcioni bé i estigui consolidada al calendari. Ha recordat que, per normativa de la Federació Catalana, no es poden programar més de cinc proves “per no sobrecarregar el calendari”. Es tracta de la primera cursa de l’Open Lleida BTT que es compon de 5 proves puntuables. Aquestes són:  11/03: El Vilosell  24/04: Tartareu  02/09: Serra d’Almenara  16/09: Tremp  30/09: Monestir de les Avellanes La previsió és que, a la finalització de l’Open, l’hagin disputat més de 1.200 participants. La mitjana de participació en l’anterior edició va ser de 220 participants per prova.

DIMARTS 07 MARÇ 2023

 

La primera de les cinc curses programades durant l’any se celebrarà el dia 11 de març en categories Open i Kids Cup

 

El diputat Jordi Verdú; l’alcalde del Vilosell, Jordi Nogué; el director de la cursa i membre del Club Ciclista del Vilosell, Jordi Rovira, i el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Víctor Saiz, han participat aquest dijous en la presentació de la primera cursa de l’Open BTT Lleida, que se celebrarà al Vilosell el dia 11 de març.

 

Les curses s’iniciaran a les 9.00 hores i hi haurà tres tipus de circuits. Un de curt, de 900 metres, per als més joves, fins a la categoria d’alevins; un de mitjà, de 3 km, amb certa dificultat tècnica, per a les categories que arriben fins a la sub23, i a partir d’aquesta, el circuit de l’Open, de 4,5 km, amb zones tècniques de dificultat. Així, està previst que hi hagi competició des de prebenjamins fins a les categories màster.

 

Jordi Verdú ha fet èmfasi en “la importància que es promocioni la Kids Cup, com a eina d’incentivació de la pràctica de l’esport entre els més joves. Crec que li dona molt valor a l’Open”.

 

Al Vilosell s’espera una participació de més de 200 inscrits, entre la categoria Open i la Kids Cup. A més, la recaptació que es faci de la jornada anirà íntegrament destinada a l’ONG Bicicletes sense fronteres.

 

Per la seva banda, Jordi Nogué ha volgut destacar la importància que té el Club Ciclista del Vilosell al poble, ja que en un municipi amb prop de 200 persones, 50 formen part del club. “Per a nosaltres és molt important i la feina que fan és extraordinària”.

 

Víctor Saiz ha destacat que l’Open permet formar, competir i gaudir del turisme amb les cinc proves i els cinc emplaçaments escollits aquesta temporada, i ha felicitat els clubs per la seva implicació per tal que aquesta competició funcioni bé i estigui consolidada al calendari. Ha recordat que, per normativa de la Federació Catalana, no es poden programar més de cinc proves “per no sobrecarregar el calendari”.

 

Es tracta de la primera cursa de l’Open Lleida BTT que es compon de 5 proves puntuables. Aquestes són:

 

  • 11/03: El Vilosell
  • 24/04: Tartareu
  • 02/09: Serra d’Almenara
  • 16/09: Tremp
  • 30/09: Monestir de les Avellanes

 

La previsió és que, a la finalització de l’Open, l’hagin disputat més de 1.200 participants. La mitjana de participació en l’anterior edició va ser de 220 participants per prova.

Galeria d'imatges