Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

LA SOCIETAT DE CAÇADORS LA TOSSA DEL VILOSELL RECAPTA 1.300 EUROS A FAVOR  ASSOCIACIÓ DE NENS I NENES AMB CÀNCER INFANTIL

LA SOCIETAT DE CAÇADORS LA TOSSA DEL VILOSELL RECAPTA 1.300 EUROS A FAVOR ASSOCIACIÓ DE NENS I NENES AMB CÀNCER INFANTIL

El passat 13 de novembre, la societat de caçadors La Tossa del Vilosell, juntament amb la Federació Territorial de Caça de Lleida, van organitzar una cacera en benefici de la lluita contra el càncer infantil, on es va recaptar la quantitat de 1.300 euros. Diners que han estat donats a l'associació Afanoc, associació que acompanya a nens i nenes amb càncer infantil.

AJUT  FINANCER DE LA UNIÓ EUROPEA I EL DEPARTAMENT D’ ACCIO CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

AJUT FINANCER DE LA UNIÓ EUROPEA I EL DEPARTAMENT D’ ACCIO CLIMÀTICA, ALIMENTACIÓ I AGENDA RURAL

L’ Ajuntament del Vilosell es beneficiari d’ un ajut de 5.198,98 euros pels treballs d’ arranjament de les infraestructures en la prevenció d’ incendis forestals als següents camins : Camí de Vilanova de Prades, Camí de Comabarres i Camí del riu Set. L’ Ajuntament del Vilosell ha rebut un ajut financer dela unió europea i del departament d’ acció climàtica, alimentació i agenda rural, dins de l’ annex 5 de la resolució d’ infraestructures per a la prevenció d’ incendis dels ens locals dels ajuts a la gestió forestal sostenible 2021 a l’ empara de la resolució ACC/1765/2021, pels treballs d’ arranjament de les infraestructures en la prevenció d’ incendis forestals al camí de Vilanova de Prades, camí de Comabarres i Camí del riu Set, per import de 5.198,98 euros.

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA A L´ELABORACIÓ DE L´ORDENANÇA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT DAVANT L' EMISSIÓ DE SOROLLS I VIBRACIONS DEL AJUNTAMENT DEL VILOSELL.

CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA A L´ELABORACIÓ DE L´ORDENANÇA MUNICIPAL DE PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT DAVANT L' EMISSIÓ DE SOROLLS I VIBRACIONS DEL AJUNTAMENT DEL VILOSELL.

L´Ajuntament del Vilosell habilita una consulta prèvia a través de la seu electrònica o del registre presencial a les oficines de l’ ajuntament (plaça ajuntament 3 ) per tal de crear un espai d'interlocució entre la ciutadania i l'administració, aquest espai deconsulta s’habilita prèviament a l’elaboració de l’ordenança, amb la finalitat de recavar,durant el termini de 15 dies hàbils, l’opinió de la ciutadania i de les organitzacions afectades per la norma.

Document Actions